maanantai 13. syyskuuta 2010

Metsänkylän tilalla

Kuten Emmi jo totesikin, omasta kotikaupungista löytyy hävettävän paljon sellaista, mitä ei tiennyt edes olevan olemassa. Sunnuntaina käytiin eräässä tällaisessa paikassa.



Hämeenlinnan Metsänkylän tilalta löytyi vahojen rakennustarvikkeiden myymälä Navetta, pullollaan vanhoja ovia, ikkunoita, lautoja, nauloja, työkaluja, altaita jne. Myymälä on auki vain sunnuntaisin muutaman tunnin, mutta jos jotain vain täältä tarvitsee niin valikoima tuntui vähintäänkin riittävältä.




Ja entäs mitä muuta tilalta löytyy? No alpakoita tietenkin!




Aivan ihania otuksia oli useissa aitauksissa pitkin tilan laitumeja. Alpakat oli kai kesällä keritty, ja päästä näkyy vielä kuinka paksu ja muhkea karvakerros niille kasvaa. Navetassa on myös myynnissä Metsänkylän Alpakoiden villaa, villasta tehtyä lanka ja valmiita tuotteita. Alpakan villa tuntuu lankana ja tuotteena ylellisen pehmeältä. (ja oli ihan pakko vähän alpakkaan rapsutellakin että sai tuntumaa miltä se karvana tuntuu- ei niin pehmeältä)



Tilalta löytyi myös mukava kahvila, josta saa pannukahvia ja pannareita. Kahvilakin on auki vain sunnuntaisin muutaman tunnin, mutta kävijöitä tuntui kyllä riittävän.

Ihana paikka, suosittelen käymään! Metsänkylän Navettaan voi tutustua täällä
ja alpakoihin täällä.

4 kommenttia:

emmi kirjoitti...

oi tuollahan pitäisi päästä käymään!

Pomsikas kirjoitti...

Voi ei, tuon missasin :( Kauan siitä oli An kanssa puhetta (varsinkin niistä pannareista) mutta ei koskaan ehditty. Ehkä joskus...

mirkku kirjoitti...

aahhahahaa, nyt repesin xD ihania otuksia x')

E. kirjoitti...

tuolla järjestetään mm joulumyyjäiset, voi olla moiselle aika hienot puitteet..! eiku peltilehmä alle ja alpakoita katsomaan ;)